Bespaar duizenden euro’s in Duitsland!

Veel dingen zijn goedkoper in Duitsland. Je moet ze alleen weten te vinden. Of het nou gaat om bepaalde levensmiddelen, verzorgingsproducten of grote aanschaffingen zoals auto’s en huizen, ook jij kan nu eindelijk meeprofiteren van het prijzenparadijs achter de grens. En je hoeft er niet eens altijd zelf naar toe te reizen: de meeste dingen kun je via het internet rechercheren en bestellen.

Binnenkort verschijnt het ebook “Goedkoper Duitsland”. Daarin neem ik je mee op een avontuurlijke shoppingtour langs Duitse koopjessites in het internet. Ik leg je precies uit waar je op moet letten om mee te kunnen profiteren van de vele aantrekkelijke aanbiedingen. Of het nou gaat om het vinden van tweedehands producten, het bezoeken van rommelmarkten of handige tips voor het vinden van grote outlet centra: in “Goedkoper Duitsland” vind je het allemaal. Ook tips over het kopen van auto’s en huizen kunnen natuurlijk niet ontbreken.

Hou deze site in de gaten, want binnenkort verschijnt hier het boek dat jou op weg helpt om in Duitsland vele euro’s te besparen!

Als jij als eerste geïnformeerd wilt worden wanneer dit ebook verschijnt, kun je je aanmelden voor de newsletter.

Bovendien kun je nu al meepraten over de inhoud van het boek. Geef in de enquete rechts van dit artikel aan welke informatie jij graag behandeld wilt zien in deze raadgever.

5 reacties

 1. Fred Londema

  en uitstekend idee. Ben momenteel bezig om te kijken wat mogelijkheden om richting oosten van het land te verhuizen. Deze kant van de grens of aan de Duitse kant. In beide gevallen zal ik zeker gebruik kunnen en willen maken van de “Duitse inkoopmogelijkheden”.

 2. Bert van Emmerik

  Prima initiatief.

  Groet,
  Bert

 3. René Wennekes

  Super,eindelijk iemand die met ons mee denkt.
  Dank je wel Evelien.
  M.v.g.René

 4. a.Groenhuijzen

  Prima idee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>